Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@17:20:07 GMT

سختی کار در فیش حقوقی معلمان

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۶۹۱۱۸

وزیر آموزش و پرورش از پیگیری احیاء مجدد بند سختی کار در فیش حقوقی معلمان خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بطحایی گفت: حذف بند سختی کار معلمان با رای دیوان محاسبات بوده است و با توجه به مخالفت وزارت آموزش و پرورش در پی حل آن هستیم. وزیر آموزش و پرورش از تهیه پیش نویس طرح رتبه بندی معلمان هم خبر داد و افزود: این پیش نویس به زودی به مجلس ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی گفت: در طرح رتبه بندی، معلمانی که شایستگی بیشتری داشته باشند، در نظام پرداخت، دریافتی بیشتری خواهند داشت. وزیر آموزش و پروش افزود: نظام صلاحیت مدیران، کنترل کیفیت مدارس، نظام انتخاب و انتصاب مدیر و تفویض اختیار چهار اصل کاری وزارت خانه است که از ابتدای مهراجرایی می شود.مشروح سخنانسید محمد بطحائی" شامگاه دهم مردادماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان گفت: دشمنان انقلاب یکبار دیگر با روش‌های جدید دل به این بسته‌اند که کار نظام جمهوری به اتمام برسانند و تلاش می‌کنند با عمیق کردن فاصله بین مردم و نظام، پایبندی در بین مردم و نظام را کاهش دهند، اما مردم ما در ۴۰ سال گذشته ثابت کرده‌اند که در سخت‌ترین شرایط پای نظام ایستاده‌اند.

وی بیان کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته ما آموزش و پرورش را فقط در قالب وزارت و وزیر آموزش و پرورش خلاصه کرده‌ایم و این خلاصه در سال‌های اخیر ضربه سنگینی به آموزش پرورش وارد کرده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این مطلب که مختصات جامعه فردا، اکنون بر روی تخته سیاه‌ها در حال ترسیم است، اظهار کرد: همواره اعلام می‌کنیم که افرادی که آینده‌ کشور ما را می‌سازند، اکنون در مدارس در حال تحصیل هستند بنابراین شکل‌گیری آینده کشور اکنون در مدارس در حال شکل گیری است.

وی با تاکید برآنکه اکنون همه گذاره‌های آینده کشور در مدارس در حال شکل گیری است، عنوان کرد: متاسفانه شاهد هستیم که علی‌رغم همه آموزه‌های دینی، تمدن اسلامی و ایرانی ما که به ماتکلیف شده بود، نسبت به نسل آینده بسیار کم توجه شده‌ایم و باید مدنظر داشت که آموزش و پرورش به تنهایی توان تربیت نسل آینده را ندارد و جامعه نیز باید به این نتیجه برسد.

بطحائی با بیان این مطلب که معلم تمام انرژی خود را به انتقال یکسری مفاهیم در سطح شناخت و دانش و در سطحی‌ترین لایه که حافظه محوری است، گذاشته، مطرح کرد: دستور داده‌ایم که دیگر به هیچ عنوان نباید مسابقات فردی در مدارس برگزار شود و تنها مسابقات جمعی در مدارس کشور برگزار خواهد شد، ضمن آنکه باید مدنظر داشت که آموزش و پرورش مهارت‌های اجتماعی را پرورش بدهد.

وی رویکرد جدید آموزش و پرورش را اصرار بر اهداف پرورشی و تربیتی دانست و بیان کرد: آموزش و پروش یعنی اینکه باید تعلق خاطر به کشور، دین و مردم در دانش آموزان ایجاد کند و با روش‌های تربیتی توسعه پیدا کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اولویت‌گذاری از عهده یک وزیر بر نمی‌آید و باید جامعه این اولویت را برای خود ترسیم کند، خاطر نشان کرد: به سرعت باید به سمتی حرکت کنیم که همه امورات ما مدرسه محور شود و آموزش و پرورش همه اختیارات را باید به مدرسه دهد که با اجرای این طرح دیگر نیاز به اداره کل آموزش و پرورش شهرستان و استان نخواهیم داشت.

وی با بیان این مطلب که پله اول ما مدیران مدارس هستند و مدیر باید اختیارات لازم را داشته باشد، تصریح کرد: چهار برنامه برای این طرح داریم که از مهرماه به صورت سراسری اجرا خواهد شد که برنامه‌های آن شامل نظام ارتقای صلاحیت مدیریت‌ها، رصد کیفیت مدارس دولتی، نظام انتخاب و انتصاب مدیران است که در این راستا تفویض اختیار به صورت آزمایشی صورت گرفته و خوشبختانه نتایج خوبی نیز حاصل شده است.

بطحائی در خصوص رتبه‌بندی فرهنگیان اظهار کرد: در نظام رتبه بندی؛ کسانی که شایستگی بیشتری دارند از مزایای بالاتری برخوردار خواهند شد و افرادی که شایستگی کمتری دارند از مزایای کمتری برخوردار می شوند اما متاسفانه همکاران فرهنگی بنده تصور می‌کنند در رتبه‌بندی یک مرتبه حقوق آنها ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌کند که به هیچ عنوان چنین چیزی نخواهد بود.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سختی کار حقوق معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی ارائه کرد. - اخبار سیاسی -

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزشو تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح «الحاق موادی به قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور»، گفت: این طرح به امضای 26 تن از نمایندگان رسیده بود که به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع و در این کمیسیون به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

وی افزود: طرح اصلاح تقویم آموزشی درجلسه علنی نیز به تصویب رسیده اما هنوز برای تایید به شورای نگهبان ارسال نشده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره اهداف تدوین این طرح گفت: این طرح مربوط به تغییر تقویم آموزشی مدارس و گرفتن زمان‌های اضافه و افزایش بهره وری کلاس‌های درس است، همچنین هدف از این طرح افزایش بازدهی و کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان است.

حجت الاسلام فلاحی درباره یکی از مفاد این طرح بیان کرد: در صورتی که مصوبه مجلس به تایید شورای نگهبان برسد، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا مشخص کرده بود ملغی می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه به شرایط مختلف آب و هوا داده می‌شود، مثلا مدارس در مناطق سردسیر در نیمه و یا دهه پایانی شهریور ماه و در مناطق گرمسیر از اوایل و نیمه مهر ماه سال تحصیلی آغاز می‌شود.

نماینده همدان در مجلس بیان کرد: درصورت  ارسال این مصوبه به شورای نگهبان و تایید آن از سوی شورا و ابلاغ قانون به دستگاه‌های مربوطه، تقویم آغاز سال تحصیلی از امسال در مناطق مختلف تغییر می‌کند.

متن کامل طرح به شرح ذیل است:

ماده 1 ـ شورای‌عالی آموزش و پرورش موظف است با همکاری وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت حداکثر دو سال با رعایت «اصول زمان آموزش» در مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای اهداف، محتوی و برنامه آموزشی هر پایه تحصیلی نسبت به تعیین و تصویب چهارچوب‌های کلان مدیریت زمان آموزش و تقویم مدارس مشتمل بر موارد زیر اقدام کند:

الف ـ تعیین تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه

ب ـ تعیین چهارچوب کلی برای تقویم آموزشی معلمان و کارکنان (به‌تناسب دوره تحصیلی)، تعیین میزان ساعات موردنیاز برای فعالیتهای آموزشی و یادگیری به‌تفکیک دوره، پایه، درس، فعالیت تعیین برنامه‌های ثابت مدارس همانند محدوده زمانی برگزاری امتحانات نهایی کشوری

ماده 2 ـ شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش و متناسب با پیشنهاد شورای آموزش و پرورش شهرستانها نسبت به تصویب زمان آغاز و پایان سال تحصیلی و تعیین تعطیلات فصلی و منطقه‌ای اقدام کنند. تعیین زمان امتحانات نهایی و هماهنگ استانی در هرسال تحصیلی در این شورا به تصویب می‌رسد.

تبصره ـ در تعیین آغاز و پایان سال تحصیلی و دیگر تعطیلات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی‌الامکان آغاز آنها در روز ابتدائی هفته و پایان آنها در روز انتهائی هفته قرار گیرد.

ماده 3 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان موظف است در قالب چهارچوب‌های کلان مصوب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش نسبت به تصویب روزهای فعالیت مدارس در هفته، تعیین ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس در هرروز اقدام و مصوبات مربوط را حداقل سه ماه قبل از آغاز سال تحصیلی به مناطق و مدارس ابلاغ کند.

ماده 4 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان می‌تواند در مورد تعطیلات منطقه‌ای و فصلی، آغاز و پایان سال تحصیلی به شورای آموزش‌ و پرورش استان پیشنهاد ارائه کند.

ماده 5 ـ شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان در مورد تغییر تعطیلات تابستان و شروع و پایان سال تحصیلی با رعایت چهارچوب‌های کلان تصمیم‌گیری نماید.

ماده 6 ـ در مواقع ضروری و پیش‌بینی‌نشده برای تصمیمگیری در مورد تعطیلی یا بازگشایی مدارس، جلسه شورای آموزش و پرورش (استان و شهرستان) به‌صورت مجازی تشکیل و مصوبات شورای مذکور از طریق دبیر یا رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

ماده 7 ـ قانون بازگشایی مدارس در اول مهرماه هر سال مصوب 1376,06,18 و بند «2» ماده (4) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق کشور مصوب 1372,10,26 با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟